over onze mondkapjes

Over onze mondkapjes

Onze mondkapjes zijn

✔Hip

✔Betaalbaar

✔Wasbaar

✔O.V. Proof

Op maat gemaakte mondkapjes

Dat maakt onze mondkapjes uniek! Je kan bij ons geheel zelf je mondkapje samenstellen en wij maken voor jou het mondkapje op maat!

Wij hebben bij het ontwerp van het mondkapje goed gekeken naar de bescherming en het draagcomfort. Zo heeft ons ontwerp geen naad op de neus en loopt het kapje door tot onder de kin voor goede afsluiting. Het mondkapje is mooi gevoerd met een luchtige witte katoenen stof en heeft zelfs 2 ruimtes voor een extra filter.

Het mondkapje is leverbaar in 3 maten. Dames, Heren en Kinderen.

Kies eerst je stof en elastiek! Pimp jouw mondkapje met bijv. leuke studs, applicaties of andere grappige hippe attributen en wij maken voor jou het mondkapje op maat!

Onze mondkapjes zijn niet geschikt voor medische doeleinden, maar wel perfect voor gebruik in het O.V. , in de supermarkt of op het terras!

Snelle levertijd! En altijd slechts € 2,00 verzendkosten!

Levertijd eigen ontwerp 3-5 werkdagen.

Tevens verkopen wij mondkapjes die rechtstreeks van de fabrikant komen. Het model en stofmateriaal van deze mondkapjes kan  per leverancier verschillen. Omdat deze leveranciers zich in het buitenland bevinden zit hier momenteel door al de Corona maatregelen een langere levertijd op. Uw voordeel is dat deze kapjes vaak scherp geprijsd zijn! Gemiddeld is de levertijd 3 tot 5 weken.

Ook hiervoor gelden de vaste verzendkosten van slechts € 2,00

mondkapje op maat